Ngabagéakeun Pikeun Art Samudra

Miniatur Patung Gambar Artikel
  • miniatur Patung
  • miniatur Patung
  • miniatur Patung

miniatur Patung

  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000Piece / Potongan per Bulan

PANJELASAN PRODUK

Kalawan jadi loba ciri luar biasa di sabudeureun dunya, nu Chances jalma ningali kabeh éta jalma téh langsing ka taya. Tapi taman dunya miniatur ngajadikeun impian anjeun datang bener. Urang baranahan & manufactures paling wangunan bersejarah di dunya di versi leutik - skala turun ti ukuran aslina. Bisa ngawangun sagala wangunan miniatur per syarat customer urang. 

bahan utama

    • kaca orat
    • résin
    • waja
    • batu
    • lukisan listrik
    • leungeun gambar

WORKFLOWS

barang-barang tambahan

  • manual instalasi
  • Nyusun laporan asesoris
  • Nyusun laporan parabot
  • suku cadang bahan
  • Pangropéa sarta perbaikan bahan
Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami