Taros Kami - Zigong Kota Samudra Art Co., Ltd.

Ngabagéakeun Pikeun Art Samudra

Taros Kami

Zigong Kota Samudra Art Nyarita

alamat

No.93, yejiagou, lianggaoshan jalan, da 'hiji kacamatan kotana zigong

telepon

+86 13281378137

+86 813 5803272

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup