klasifikasi produk

  • dinosaurus Animatronic

    dinosaurus Animatronic

  • kostum dinosaurus

    kostum dinosaurus

  • orat Modél

    orat Modél

  • simulasi Rorongkong

    simulasi Rorongkong

Tentang Kami

Zigong Kota Samudra Art Co., Ltd.

(Hereinafter disebut Samudra Art), diadegkeun dina taun 2009, anu perenahna di Industrial Park High-tech, Zigong Kota, Propinsi Sichuan, sarta éta mangrupa perusahaan ilmiah sarta téhnologis terpadu nu husus dina rarancang & ngembangkeun, pabrik, jualan, sarta paméran produk simulasi. Samudra Art fokus dina panalungtikan sarta pamekaran tina dinosaurus animatronic, sato simulasi jeung serangga, fosil dinosaurus sarta skeletons, tatangkalan purba jieunan, médan penggalian Sukatani, landscapes miniatur sarta leumpang dinosaurus pésta jeung produk simulasi lianna.

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi daftar harga, ngan ngahubungan kami! panalungtikan

daftar hal tampilan

    Park dinosaurus dina Rusia, 2016 Winter

    2017 aing Haitang Bay dinosaurus Téma Taman Nasional

    Dinosaurus Park di Rusia, 2016 Summer

    2017 dinosaurus Dream Park di Xiamen

Park dinosaurus dina Rusia, 2016 Winter

gelap teu bisa dijadikeun alesan pikeun ngeureunkeun barudak ti ngadatangan taman dinosaurus tema, sarta hal ieu mangrupa bukti pangalusna.

2017 aing Haitang Bay dinosaurus Téma Taman Nasional

The sawidak genep béntang dinosaurus Cina munggaran di Haitang Bay taman dinosaurus téh hakekat panalungtikan dinosaurus di Cina. Éta téh kabéh ditingal dina cara 1: 1 modél badag aslina. The Genep puluh genep spésiés dinosaurus animatronic nu maded ku kami di taman geus dipasang. dinosaurus ieu dijieun tina rorongkong baja jeung beungeut silika gél. Éta bisa ngaktipkeun awak sarta nyieun sora, sarta simulasi nu pisan tinggi.

Dinosaurus Park di Rusia, 2016 Summer

2016 Summer.Everyone mikanyaah ningali dinosaurus dina taman tema sabab bakal mawa leuwih pikagumbiraeun. Utamana keur budak, aranjeunna gélo ngeunaan dinosaurus animatronic. Ayeuna, lolobana taman téma kudu animatronics béda sato jeung model, utamana dinosaurus nu mantuan pikeun narik leuwih visitors.And taman dinosaurus Rusia ieu conto pangalusna.

2017 dinosaurus Dream Park di Xiamen

Taman dinosaurus pangalusna dibuka dina Xiamen. Ieu mah béda ti taman dinosaurus tradisional jeung leuwih kawas musium elmu dinosaurus. Unggal nganjang meunang pangalaman visual panghadena jeung seru