Welcome To Art Samudra

Miniatur Patung Gambar Featured
  • miniatur Sculpture
  • miniatur Sculpture
  • miniatur Sculpture

miniatur Sculpture

  • Min.Order Quantity: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 1000Piece / Bagéyan saben Wulan

PRODUCT DESCRIPTION

Kanthi mangkono akeh landmark luar biasa ing saindhenging donya, kemungkinan saka wong weruh wong loro mau kabeh ing wong iku slim ana. Nanging taman donya miniatur ndadekake ngimpi kayektenan. We ngasilaken & pabrik paling bangunan sajarah donya ing versi cilik - ukuran mudhun saka ukuran asli. Kita bisa mbangun sembarang bangunan miniatur saben kasenengan customer kang. 

BAHAN MAIN

    • fiberglass
    • resin
    • steel
    • Stone
    • lukisan Electric
    • Hand drawing

workflows

ACCESSORIES

  • manual instalasi
  • ngumpul aksesoris
  • ngumpul pribadi
  • spare parts Material
  • Maintenance lan ndandani bahan
Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita