klasifikasi Product

  • Dinosaur Animatronic

    Dinosaur Animatronic

  • Costumes dinosaur

    Costumes dinosaur

  • fiberglass Model

    fiberglass Model

  • simulasi balung

    simulasi balung

Babagan awake dhewe

Zigong City Samudra Art Co., Ltd.

(Hereinafter diarani minangka Samudra Art), iki diadegaké ing taun 2009, kang dumunung ing Industrial Park High-tech, Zigong City, Provinsi Sichuan, lan iku perusahaan ngelmu lan teknologi terpadu kang specialized ing desain & pembangunan, Pabrik, sales, lan pameran produk simulasi. Ocean Art ngarahke ing riset lan pangembangan dinosaurus animatronic, kéwan simulasi lan serangga, fosil dinosaurus lan balung, tetanduran kuna Ponggawa, lapangan penggalian disarèkaké, mujur nengen miniatur lan lumampah dinosaurus sandhangan lan produk simulasi liyane.

Kanggo pitakonan babagan produk kita utawa price list, namung kontak kita! nakoni, nyelidiki

dhaftar pari

    Park dinosaurus ing Rusia, 2016 Winter

    2017 Langkawi Haitang Bay Dinosaur Tema National Park

    Dinosaur Park ing Rusia, 2016 Summer

    2017 Dinosaur Dream Park in Langkawi

Park dinosaurus ing Rusia, 2016 Winter

pepeteng ora bisa dadi alesan kanggo mungkasi anak ngunjungi taman dinosaurus tema, lan kasus iki bukti paling.

2017 Langkawi Haitang Bay Dinosaur Tema National Park

The sewidak enem lintang Dinosaur Chinese pisanan ing Haitang Bay park dinosaurus sing pet riset dinosaurus ing China. Wong kabèh katampil ing cara 1: 1 model amba asli. The Sewidak enem spesies dinosaurus animatronic kang maded dening kita ing taman wis diinstal. dinosaurus sing digawe saka balung baja lan lumahing silika gel. Padha bisa nguripake badan lan nggawe swara, lan simulasi sanget dhuwur.

Dinosaur Park ing Rusia, 2016 Summer

2016 Summer.Everyone tresna kanggo ndeleng dinosaurus ing taman tema amarga bakal nggawa liyane kasenengan. Utamané kanggo dicekel bocah, lagi edan bab dinosaurus animatronic. Saiki, paling saka taman tema duwe animatronics beda kéwan lan model, notabene dinosaurus sing bantuan kanggo narik kawigaten luwih visitors.And park dinosaurus Russian iki conto paling.

2017 Dinosaur Dream Park in Langkawi

Taman dinosaurus paling kabuka ing Xiamen. Iku beda saka taman dinosaurus tradisional lan liyane kaya museum ilmu dinosaurus. Saben wong sing nekani nemu pengalaman visual paling lengkap lan macem